Jeugd

Speciaal voor de jeugd van LTC de Schelde tot en met de leeftijd van 16 jaar is een Jeugdcommissie actief. De Jeugdcommissie organiseert gedurende het hele jaar allerlei activiteiten.

Onze doelstellingen zijn voornamelijk met tennis bezig zijn, elkaar leren kennen en plezier maken. Alle jeugdleden krijgen vrijblijvend uitnodigingen per e-mail, je kiest dan uiteraard zelf of je mee wilt doen. Elk jaar maken we een agenda met onze activiteiten. Enkele zie je jaarlijks terugkomen, zoals het MiniMaxi toernooi (altijd een feestje) en het Sinterklaasfeest (Sinterklaas komt tot nu toe elk jaar even langs op het clubhuis).

Uiteraard proberen we activiteiten te bedenken die jullie aanspreken, dus als je een goed idee hebt, laat het ons dan weten!  We zijn te bereiken via e-mail op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .