Campinggasten

Hier aan de kust, de Zeeuwse kust, met de mooiste boulevard van Nederland. Het is een bijzondere plek aan zee en strand. De boulevard geeft uitzicht op scheepvaart en beloodsing op een steenworp afstand. Onder aan die boulevard ligt camping “de Nolle” en de tennisbanen van LTC de Schelde.

Vanzelfsprekend hopen wij dat u vele zonnige uren door kan brengen op de prachtige stranden of een bezoek zult brengen aan een van die vele mooie dorpen of steden .

Maar wilt u ook tijdens uw vakantie op camping “de Nolle” eens sportief bezig zijn, dan kan dat bij tennisvereniging De Schelde. Wij hebben 6 Canada Ten banen en één hardcourtbaan. Hieronder vindt u de regels en de afspraken die in overleg met de campingeigenaar zijn gemaakt ten aanzien van het gebruik van de tennisbanen.

Rackets en tennisballen

Als u geen rackets en tennisballen heeft meegenomen dan kunt u die afhalen bij de receptie van de camping. De borg hiervoor is € 25,00.

Dag-, week-, maand- of seizoenskaart

Bij de receptie van de camping kunt u een dag-, week-, maand- of seizoenskaart kopen. Ook het huren van een baan voor 45 minuten is mogelijk.

Tarieven:

45 minuten kaart             10,00
dagkaart:                        17,50
weekkaart:                     35,00
maandkaart:                   50,00
seizoenkaart:                € 100,00

Afhangreglement

Elke speelperiode bedraagt 45 minuten. Het begintijdstip en de baan bepaalt u door het plaatsen van het klokbordje. Wie na het  afschrijven het tennispark verlaat, verliest zijn speelrecht. Het pasje mag dan door een ieder van het bord worden verwijderd.

• De juiste speeltijd wordt bepaald door de op het park aangebrachte klok
  • De spelers vegen aan het eind van hun speeltijd hun baan, waarna de volgende spelers die deze baan hebben afgeschreven hun plaats innemen.
  • De banen mogen alleen door de toegangsdeur worden betreden en verlaten.
  • Blijven banen onbespeeld, dan mogen leden die juist van de baan komen onmiddellijk weer afhangen. (behalve als u een 45 min kaart hebt)
  • Het verhangen van de pasjes voordat de speeltijd is verstreken, is niet toegestaan. Gebeurt dit wel dan mogen die pasjes van het bord worden verwijderd.
  • Een baan mag worden afgeschreven door twee of vier personen.
  • Afhangen kan alleen met een door LTC de Schelde via de camping verstrekt speelpasje van het lopende kalenderjaar en met een voor die speeltijd (dag-, week-, maand- of seizoenkaart) geldende pas.
  • Als de toegang tot het clubhuis is afgesloten moet u altijd het via de camping verkregen speelpasje bij zich hebben.

Afhangtijden en beschikbare banen

Campinggasten kunnen alleen afhangen op baan 4 en 5 van 12.00 uur tot 15.00 uur (behalve als er competitie-wedstrijden of toernooien zijn) en ’s avonds op baan 7 van 18.00 uur tot sluitingstijd.

Tossen

Iedere vrijdagavond mag u als campinggast gratis meedoen met tossen. Aanvang 18.00 uur. Meldt u zich bij de wedstrijdleiding. Speelsterkte om mee te kunnen doen is 6 tot en met 9.

Wat houdt een tossavond in?

De tossavond is tennissen in een gezellige sfeer. Door “tossen” met de speelpasjes wordt bepaald wie uw partner is en wie uw tegenspelers zijn voor de komende speeltijd. De tossavond is bedoeld voor alle seniorleden, beginners en gevorderden met speelsterkte 6 tot en met 9. De enige voorwaarde is dat u de bal over het net kunt slaan. Maak dus niet de vergissing om te denken, “ik ben niet goed genoeg”, of ik ken daar niemand. Stelt u zich even voor aan de wedstrijdleiding en zij zorgen er voor dat u zich snel thuisvoelt bij LTC De Schelde.

Open Scheldetoernooi

U kunt zich ook inschrijven voor het Open Scheldetoernooi, dat ieder jaar rond de eerste week van augustus plaatsvindt. U kunt zich inschrijven via www.toernooi.nl. Wel moet men lid zijn van de KNLTB

Tenniskleding en -schoenen

Tenniskleding: Wij stellen het op prijs dat u tenniskleding draagt op de tennisbaan.

Tennisschoenen De schoenen moeten specifieke tennisschoenen zijn. De zool moet dus vlak, met een naar binnen gericht profiel zijn. Schoenen met noppen of ribbels zijn absoluut niet toegestaan. Hiermee wordt namelijk het oppervlak van onze Canada Tenn banen verwoest. Op de hardcourtbaan zijn schoenen met zwarte zolen niet toegestaan.

Als het clubhuis van LTC de Schelde open is, bent u altijd van harte welkom in het clubhuis. Tijdens toernooien worden hier ook maaltijden geserveerd.