Competitie

De voorjaarscompetitie komt er al weer aan. We hebben inmiddels de speelschema’s en indelingen van de KNLTB ontvangen en zijn nu binnen de TC druk bezig om voorbereidingen te treffen.

De indeling bij de KNLTB staat vanaf 1 maart online! Voor de speeldata klik hier.

Voordat de competitie start is er nog een competitiebijeenkomst in het clubhuis, deze is gepland op donderdag 23 maart, we starten met de jeugd teams die de “world tour” groene competitie spelen van 19.15u tot 19.45u. (aan deze competitie zitten geen kosten verbonden).

Vervolgens starten we om 20.00u met de bijeenkomst voor de overige teams, exclusief de zaterdag mix teams (deze volgen op een later tijdstip).

Daar krijg je de papieren, ballen en moet je de teambijdrage betalen.

De bijdrage is als volgt:
•speel je 4 wedstrijden dan betaal je €60,- per team
•speel je 6 wedstrijden dan betaal je €65,- per team
•speel je 8 wedstrijden dan betaal je €70,- per team

De captain is dus verplicht naar de bijeenkomst te komen, of een afgevaardigde te sturen. Uiteraard mag het hele team komen.

Deze avond horen we ook graag, per team, of er een lunch aangeboden wordt bij de thuiswedstrijden zodat we dit op de site kunnen vermelden.

Mocht er van captain worden gewisseld willen we dit ook graag deze avond weten, dit ivm de autorisatie bij de KNLTB voor het invoeren van de standen.

Heel veel tennisplezier dit seizoen, tot 23 maart of op de baan!