LTC de Schelde heeft verschillende lidmaatschappen.

Kosten lidmaatschap 2017 per persoon

Senior lid    € 113,50
Echtpaar    € 107,00
Senior lid, studerend*    € 86,00
Jeugdlid, 1e kind    € 75,50
Jeugdlid, 2e kind    € 73,50
Jeugdlid, 3e kind    € 70,50
Jeugdlid, 4e kind    € 68,00
Ondersteunend lid  € 38,00
Donateurs minimaal  € 15,00

Tag    € 15,00

Entreekosten    € 15,00

Studententarief

*Ben je 18 jaar (of wordt je 18 in 2017) of ouder en volg je nog volledig dagonderwijs, dan kan je in aanmerking komen voor het studententarief. Je moet dit ( ieder jaar) schriftelijk aanvragen vóór 10 januari, met bewijs van inschrijving voor de desbetreffende onderwijsinstelling. Reacties na 10 januari komen niet meer in aanmerking voor het studententarief.

Tag

Het park is sinds april 2006 afgesloten door een hekwerk. U heeft hiervoor een tag nodig. Deze is aan te vragen bij de ledenadministratie. De borg voor deze tag is € 15,00.

Tennislessen

Als u lid wordt van onze vereniging en u heeft nog nooit getennist, dan raden wij u aan het eerste jaar tennisles te nemen bij één van onze tennisleraren van tennisschool SMash-it. Informatie over de tennisschool en over de kosten van de lessen, kunt u hier vinden.  De kosten van het lidmaatschap zijn exclusief tennis­lessen.

Vrijwilligerswerk

De contributie bij onze vereniging is zeer laag, omdat de leden van LTC de Schelde zelf een handje toesteken. In het begin van het seizoen wordt u benaderd via de mail en kunt u aangeven wat u voor de club wilt doen. Voor leden die geen vrijwilligerswerk willen doen, wordt een extra bijdrage gevraagd van € 50,00. Het eerste jaar dat u lid bent wordt nog niet van u verwacht dat vrijwilligerswerk doet, u mag dit natuurlijk wel. U hoeft natuurlijk dan ook de extra bijdrage niet te betalen.

Automatisch lid KNLTB

In verband met de administratieve afhandeling van de gegevens die u op het aanmeldingsformu­lier vermeldt  en het feit dat het lidmaatschap van de club ook inhoudt dat u lid wordt van de Koninklijke Nederlandse Lawn Tennis­bond (KNLTB), verzoekt het bestuur van LTC de Schelde u het aanmeldingsformulier  (liefst zo spoedig mogelijk) in te sturen naar de leden­administratie:

Tineke Lijnbach-de Bree
Boulevard Bankert 598
4382 AC Vlissingen

Pasfoto

Bij LTC de Schelde wordt gebruik gemaakt van het zogenaamde afhangbord voor het gebruik van de tennisbanen. U ontvangt hiervoor een pasje. Wij verzoeken u daarom vriende­lijk om bij uw aanmelding een pasfoto mee te zenden met op de achter­kant uw naam.

Aanmeldingsformulieren

Wilt u lid worden van onze vereniging, dan kunt u gebruik maken van onderstaande formulieren. Na betaling van uw contributie en inzending van het formulier, kunt u zich, zonder tegenbericht, beschouwen als zijnde lid van LTC de Schelde. U kunt het contributiebedrag storten op IBAN NL03ABNA0475118049 t.n.v. LTC De Schelde te Vlissingen of contant betalen bij de ledenadministratie.