Nieuws

Vlissingse Clubkampioenschappen

Vanaf 29 augustus organiseren wij, LTC de Schelde, de VLISSINGSE clubkampioenschappen.

Dit houdt in dat de leden van DOS, Souburg en LTC de Schelde meedoen en dat jullie de mogelijkheid hebben te dubbelen/mixen met iemand van deze verenigingen.

Lees meer...

Tennislessen najaar

Na de zomervakantie starten wij weer met de najaarstrainingen.Periode loopt van 20 augustus t-m 21 december 14 weken totaal. Je kunt je vanaf nu opgeven, zodat je weer helemaal klaar bent voor komend voorjaar.

Lees meer...

50 tinten roze

Donderdag 5 juli was het een geslaagde Ladies-Night! Het prima georganiseerde feestje, met als thema roze, had prachtig weer en mooi uitgedoste ladies in alle tinten roze die er zijn. De wedstrijdjes waren gezellig en het eten heerlijk klaargemaakt en geserveerd door de organiserende dames Sabine, Chantal en Ellen. Volgend jaar weer! klik hier voor de foto's

Banen sproeien

In verband met de onbetrouwbaarheid van de computergestuurde bediening van de sproeiinstalatie vragen wij iedereen om als het nodig is voor het spelen te sproeien of anders na het vegen.
Dit is ook voor het behoud van de banen. Alvast bedankt voor de medewerking.

Houd het netjes

Verzoek om na bezoek aan kantine (competitie etc.) en wanneer je diegene die bardienst heeft aflost, de kantine netjes achter te laten. (Tafels en bar afpoetsen, probeer ervoor te zorgen dat je je schoenen zoveel mogelijk afborstelt, verlichting uit, muziek uit, hek dicht etc. Sowieso alles wat je zelf gebruikt hebt opruimen en niet achterlaten voor een ander.)

Unaniem ja voor Padelbanen

De leden zijn op de extra ALV akkoord gegaan met het in gang zetten van de aanleg van Padelbanen.

Harry Mooibroek Award

Op de vrijwilligersavond is de Harry Mooibroek Award, voor de vrijwilliger van het jaar 2017 voor Piet en Maarten!
Al vele jaren zijn zij vrijwel iedere dag op de club aanwezig om de banen te onderhouden. Afgelopen week hebben zij extra hard gewerkt om de banen weer gereed te maken voor het nieuwe seizoen. Piet en Maarten van harte gefeliciteerd met jullie benoeming!

Acties en pakketten 2018

Lid worden van LTC de Schelde kan nu heel voordelig! Tegen een gereduceerd tarief profiteer je van alle voordelen van onze vereniging.

Lees meer...

Pinnen, ja graag!

Vanaf heden kun je bij de club ook betalen met je betaalpas.  De betaalautomaat is ook geschikt voor contactloos betalen tot een bedrag van € 25,00. Hierboven is je pincode nodig.

Lees meer...

Volg ons op Facebook

Sinds enige tijd zijn wij ook op Facebook te vinden. Kijk op www.facebook.com/www.ltcdeschelde.nl voor de mooiste foto's, de leukste weetjes en diverse acties.

Lees meer...

Teamindeling najaarscompetitie bekend

De najaarscompetitie komt er weer aan. Inmiddels heeft de Technische Commissie de teams bij de KNLTB aangemeld. Bekijk hier in welk team jij bent ingedeeld

Instructie Verantwoord Alcohol schenken

Per 1 januari 2014 is er een grote wijziging in de Drank- en Horecawet doorgevoerd. Omdat wij als vereniging drank verkopen moeten wij voldoen aan deze wet.  Als bestuur willen wij daarom zo goed als mogelijk voldoen aan deze nieuwe wetgeving. Dit om boetes te voorkomen.

Volg online de cursus, deze neemt 10 minuten van je tijd in beslag.
Lees meer hierover op het kopje Kantinedienst/Drank- & Horecawet - Barvrijwilliger

Inleveren frietvet

Wij zijn als vereniging inzamelpunt voor oud frietvet. Voor elke volle container met frietvet ontvangt de vereniging een vergoeding!.

Lees meer...