Sponsors

Door de weg die tennisvereniging LTC de Schelde is ingeslagen is de betrokkenheid van de leden sterk toegenomen. Wij verwachten dat dit beleid de komende jaren zal resulteren in een verdere toename in speelsterkte, waardoor de vereniging meer publiek zal kunnen trekken tijdens de door haar georganiseerde evenementen en toernooien.

Wilt u de komende jaren als sponsor deel uitmaken van onze tennisvereniging? Dan is misschien een van de volgende sponsoruitingen iets voor u. Uw sponsoring kan geschieden in de vorm van een geldelijke bijdrage of in natura (denk aan het leveren van prijzen, muziek voor een feest, drukwerk/posters, eigenlijk is alles mogelijk). De behoefte verschilt per activiteit/evenement.

Mocht u een eigen idee hebben over een eventuele sponsormogelijkheid (bijvoorbeeld een toernooi), dan kunt natuurlijk contact opnemen met een van de bestuursleden van LTC de Schelde

Huidige sponsors van LTC de Schelde:

Aerssens & Partners makelaars en taxateurs
Afbouwned BV