Open Schelde toernooi

Het tennis seizoen is alweer volop bezig en ook wij bij L.T.C. De Schelde zitten niet stil.
Het jaarlijks terugkerend "Open Schelde Toernooi" staat ook in 2017 weer bij ons in de kalender.
Net als vorig jaar wordt het toernooi vernoemd naar onze twee hoofdsponsoren:
strandpaviljoen Panta Rhei en Café Vanuus.
De voorbereidingen zijn in volle gang om er ook in deze jaargang er weer een top week van te maken!
Het inschrijven is dan sinds kort ook weer mogelijk via de volgende link:
https://www.toernooi.nl/sport/tournament.aspx?id=2CB50D64-4F75-4F89-8BE6-80B8C4D3F854 
Uiteraard hopen wij als commissie dat u met grote getale inschrijft. Doordat het toernooi gebonden is aan tijden, dagen en banen is er een maximaal toe te laten spelers. Wees er dus op tijd bij en schrijf zo snel mogelijk in. Eenmaal opgegeven zijn aanpassingen in verhinderingen altijd mogelijk.
Afgelopen jaar hebben we geprobeerd een vernieuwde draai aan het toernooi te geven met de dagelijks uitgegeven krant, "De Schelde Courant". Deze werd met veel plezier gelezen, maar naar onze mening wist nog niet iedereen hier het bestaan van. Ook dit jaar zullen er dagelijks nieuwtjes, wedstrijden, uitslagen en leuke foto's worden verspreid via deze krant. Zelf een leuk wist-je-datje kan natuurlijk altijd bij de commissie worden aangeleverd, even als leuke foto's die in aanmerking komen voor de krant zijn welkom!
Ook dit jaar zullen wij weer iets nieuws gaan proberen, deze keer zal de vernieuwing te zien zijn in het overkoepelende thema van de gehele week. Het thema wat wij willen gebruiken om het toernooi nog meer sfeer te geven is: IBIZA! Zoals u ook van ons gewend bent, staat er ook weer een knallende feestavond op de planning en zal ook als thema Ibiza hebben!
Alles wat we in eigen hand hebben, willen wij zo goed mogelijk voorbereid hebben. Daarom vragen wij u ook uw op- en aanmerkingen te delen met ons. Wij staan altijd open voor verbetering en behouden ook graag de sterke punten binnen ons toernooi.
Vergeet dus niet op te geven voor het leukste toernooi van de regio! En wacht vooral niet te lang, want de inschrijving sluit op: VRIJDAG 21 JULI 2017 OM 23:59 UUR!

 

band.jpgbbq.jpgcocktailbar.jpgeten.jpgeten2.jpgPrijzen.jpgslepen met kind.jpgwinnaar loterij.jpg