Voorjaarslessen 2020
Beste leden van LTC de Schelde,

U kunt vanaf nu weer inschrijven voor de voorjaarslessen.

Er heeft een wijziging plaats gevonden in de periodes dat wij lessen aanbieden. Voorheen boden wij 3 periodes aan, voorjaar, najaar en winter.
Dit komt vanuit de situatie dat de banen nog niet zolang en goed bespeelbaar waren. We gaan daarom weer terug naar het normale gebruikelijke systeem van 2 periodes, namelijk voorjaar en najaar. Beide periodes bestaan uit 16 lesweken. Het voorjaar loopt van eind maart t/m september, met uitzondering van de schoolvakanties. De najaarslessen lopen van oktober t/m maart.

Deze nieuwe periodes zorgen voor meer duidelijkheid in het aanbod en minder administratief  werk voor zowel de tennisschool als de deelnemers aan de lessen, want er hoeft maar 2x ingeschreven te worden in plaats van 3x.

LET OP!

Voor de Jeugdleden werken we met pakketten zilver en goud in deze pakketten zat voorheen ook de contributie, maar na overleg met de verenigingen hebben we besloten dit te wijzigen omdat het administratief niet werkt voor zowel de tennisschool als de vereniging. Voor de rest verandert er verder niets aan de pakketten en het aantal lessen.

Schrijf u via de optie hieronder in voor onze lessen

Mochten er nog vragen zijn dan horen wij dat graag.
Met vriendelijke groet,

Tennisschool Smash-it