Maatregelen per 12 januari 2021


Beste leden,  

Dinsdag 12 januari heeft het kabinet bekend gemaakt dat de lockdown zal worden verlengd en de maatregelen die van kracht waren zullen blijven gelden tot en met dinsdag 9 februari. Voor onze tennisvereniging en de leden betekent dat ook dat we helaas nog even verder moeten op de manier zoals we dat de afgelopen weken hebben gedaan.

Volwassenen mogen niet dubbelen, er zijn slechts 2 personen per baan toegestaan om vrij te spelen. Enkelen mag dus nog wel. 

Jeugd tot en met 17 jaar mag vrij spelen en trainen in groepsverband, maar alleen buiten. 
Volwassenen vanaf 18 jaar mogen vrij spelen met 2 personen, alleen buiten. Of volwassenen ook buiten mogen trainen met 2 personen is nog niet duidelijk,
we hopen daarover vandaag meer informatie te ontvangen.  

Dit houdt o.m. in dat reserveringen in de KNLTB ClubApp voor méér dan 2 personen vanavond om 18:00 uur zullen worden verwijderd als je dat nog niet zelf hebt gedaan.
De reservering zelf wijzigen naar 2 personen mag natuurlijk ook. De Toss op vrijdagavond kan helaas voorlopig niet doorgaan. 

In navolging op het bericht hierboven, hebben we vanuit de KNLTB aanvullende informatie gekregen over de trainingsmogelijkheden van volwassenen: 

Senioren vanaf 18 jaar mogen vrij tennissen met 2 personen per baan en ook trainen met 2 personen per baan. Dit laatste is exclusief instructeur.
Deze beperking geldt niet voor Junioren tot en met 17 jaar, voor hen is trainen in groep toegestaan. 

Tennisschool Smash-it zal de leerlingen zelf op de hoogte stellen van de gevolgen hiervan en eventuele wijzigingen in het programma. Doordat sommige trainingsgroepen
van meer dan 2 personen nu verdeeld moeten worden over meerdere banen, kan het zijn dat er tijdelijk minder beschikbaarheid is om af te hangen. Wij hopen hiervoor op jullie begrip. 

De maatregelen zijn geldig tot en met 9 februari 2021.

Op 2 februari zal het kabinet beslissen welke maatregelen gelden ná deze periode.

Ondanks deze strenge voorwaarden willen we jullie aanmoedigen om te blijven tennissen als dat mogelijk is. Zorg goed voor jezelf en elkaar!  

Vriendelijke groet,

Het bestuur van LTC De Schelde