Kersttoernooi

Op zondag 17 december organiseert de Recreatie Commissie het LTC de Schelde Kerstoernooi!

We hopen natuurlijk op een droge en mooie dag en afhankelijk van het aantal deelnemers en de weersverwachting zal er ingedeeld worden of op toss basis gespeeld worden. Je speelt dus steeds met een ander en tegen een ander, maar indien je met een bepaalt persoon wil spelen is dat mogelijk en moet je dit even aangeven bij de organisatie.

We beginnen om 10.00 uur tot ca. 17.00 uur. (Aanwezig 09.30/09.45 u.)
Bij binnenkomst krijg je koffie met iets erbij en je speelt ca. 4 x 45 minuten.

Kosten: GRATIS.  Bij de kantine kan je broodjes / tosti’s kopen.

Het gaat om de gezelligheid en veel plezier beleven in het tennis. Om het toernooi een extra kersttintje te geven, vragen we je om je mooiste/grappigste/hipste kerstoutfit aan te trekken. Dus haal die kerstmuts of foute kersttrui uit de kast en doe mee!

Aanmelden kan je door een mail te sturen naar recreatie@ltcdeschelde.nl

Met vriendelijke groet,

De Recreatiecommissie

Dubbel Winter Snert

Er kan worden ingeschreven voor het 1e Dubbel Winter Snert toernooi! Een extra lang weekend vol gezellige winterwarmte, glühwein, chocolademelk, haardvuurtjes, après-ski muziek en natuurlijk erwtensoep! Oh ja, en tussendoor wordt er ook nog lekker getennist!

Inschrijven via deze link