Nieuwe Jeugdcommissie

Dit jaar gaan LTC de Schelde en DOS meer samenwerken. Een goede ontwikkeling, zeker voor de jeugd. Het zou mooi zijn als beide clubs de jeugdledenlijst kunnen uitbreiden. Op de Schelde was er geen jeugdcommissie meer. Wij gaan deze commissie vanaf heden met veel enthousiasme vertegenwoordigen. Vanwege de samenwerking zullen we een aantal activiteiten organiseren voor de jeugdleden van beide clubs.

We starten met een openingstoernooi op vrijdag 5 april. Van 16.00 uur tot ongeveer 20.00 uur. Dit toernooi organiseren we op het park van de Schelde. Vriendjes of vriendinnetjes die geen lid zijn mogen ook mee doen. Tussendoor gaan we friet en een snack eten. Natuurlijk hopen we dat er zoveel mogelijk jeugd mee doet en dat er veel ouders, opa’s en oma’s komen kijken. Wij hebben er in ieder geval zin in.

Binnenkort krijgen de jeugdleden een mail met een uitnodiging voor het eerste toernooi.

In de mail zal een link zitten waar de kinderen zich kunnen aanmelden.

Nog vragen, suggesties, ideeën? Laat het ons weten.

Tot 5 april.

Esther Vendrik  &  Digna van der Baan