Start bal- en slagvaardigheid

Donderdag 4 april beginnen we bij LTC De Schelde in samenwerking met LTC Dos, met de wekelijkse bal- en slagvaardigheid (totaal 10x).
Iedereen uit Vlissingen en omstreken is welkom in de leeftijd van 4 – 10 jaar. Bijvoorbeeld broertjes en zusjes van kids die al lid zijn en kinderen / kleinkinderen van leden.

Lessen worden verzorgt door Raoul Flipse, trainer van Smash-it/toz, van 15:45 uur tot 16:45 uur op ons tennispark aan de Burgemeester van Woelderenlaan in Vlissingen.

De eerste 3 keer meedoen is gratis, daarna kun je voor 45,- euro de rest van het jaar lid worden waardoor je de bal- en slagvaardigheid kunt afmaken, dus nog 7x extra bal en slagvaardigheid.
Met dit lidmaatschap mag je tevens vrij tennissen en meedoen met de activiteiten van de vereniging.

Aanmelden voor de bal- en slagvaardigheid is niet nodig, een racket kan geleend worden.

Voor meer info: smashit@tennisorganisatiezuidwest.nl