Aanleg nieuwe banen


Vanaf maandag 19 augustus wordt er een start gemaakt met het aanleggen van de drie nieuwe banen. 

Dit houdt natuurlijk wel een en ander in voor de tennisactiviteiten die dagelijks plaatsvinden. De mogelijkheid om vrij te spelen beperkt zich tot de banen 4,5 en 6. Baan 4 zal volgens een vast schema gebruikt worden voor de tennislessen. Dit schema zal worden opgehangen ter inzage. Dus tijdens de lessen kan er niet worden afgehangen. Baan 6 is dagelijks gereserveerd voor de leden van tennisvereniging Racket. Zij hangen niet af want ze hebben hier het recht toe. Indien zij er niet zijn kan er natuurlijk wel op afgehangen worden. 

We zijn ons ervan bewust dat het even behelpen is maar hebben dit er graag voor over. We hebben tenslotte lang op dit feit moeten wachten.  Wij vragen uw begrip voor de situatie om weer een mooi tennispark te krijgen. Wij verwachten in de derde week van september weer te kunnen tennissen op de nieuwe banen. Dit is wel afhankelijk van het weer. 

Bestuur LTC de Schelde