2e Ronde KNLTB Poultje!

Speel vriendschappelijke wedstrijden tegen spelers van verenigingen in de buurt

Beste leden,

De 1e ronde van KNLTB ‘Poultje’ is in volle gang en er worden leuke vriendschappelijke wedstrijden gespeeld. Je kunt je nu opgeven voor de 2e ronde!

Met KNLTB Poultje speel je tegen spelers van onze vereniging en verenigingen uit de buurt, op tijden die jou uitkomen. Iedereen kan meedoen, ongeacht je speelsterkte of wedstrijdervaring. Dit is de ideale manier om met nieuwe mensen te tennissen, maar wel lekker in de buurt.

Hoe werkt het?

• Je komt in een poultje met 4 tegenstanders van jouw niveau
• Je hebt 8 weken om jouw 4 wedstrijden te spelen
• Wedstrijden worden ingepland, maar kunnen in onderling overleg verplaatst worden.
Je speelt dus gewoon wanneer jij tijd hebt. Ook kun je de locatie in overleg afspreken.
• Lees meer via: knltb.nl/scala

De 2e ronde loopt van 1 februari tot en met 31 maart en de inschrijving is nu geopend!

Hoe geef ik me op?

• Download de Scala Sports app (link: iOS of Android) en maak een account aan als je dat nog niet gedaan hebt
• Ga naar Competities en zoek op ‘KNLTB Poultje’
• Zoek “Middelburg” en selecteer KNLTB Poultje Middelburg (singel en dubbel mogelijk!)
• Bij dubbel, geef aan wie je dubbelpartner is (let op: hij/zij moet ook de Scala app hebben!)

De organisatie loopt via Scala Sports, die samenwerken met de KNLTB om meer mensen meer te laten spelen. Voor vragen kun je altijd terecht bij service@scalasports.com.

KNLTB Poultje