Tennisschool SMash-it


Tennisschool Smash-it heeft als doel een meerwaarde te zijn voor alle partijen (leraar, leerling en vereniging). Een gezonde balansverhouding tussen prestatief en recreatief/club tennis staat binnen onze organisatie hoog in het vaandel Wat wij verder belangrijk vinden is dat het niet als zwart/wit gezien moet worden. Alles doen we samen; Michel verzorgt ook selectietrainingen en clubtrainingen, maar het beleid hierin wordt bepaald door de verantwoordelijke hoofdtrainer. Wij zijn van mening dat recreatief tennis en prestatief tennis even belangrijk zijn voor een tennisorganisatie en voor haar verenigingen. Een gezonde balansverhouding zal leiden tot het meeste plezier in deze geweldige sport.
Als tennisschool geven wij les op LTC de Schelde.

Waarin zijn wij onderscheidend als tennisschool?

  • Alle trainers zijn gediplomeerd!
  • Alle trainers zijn naast het lesgeven ook zelf actief op toernooien en competities
  • Drie lesperiodes (in plaats van twee): voorjaar (apr-jun), najaar (aug-nov), winter (dec-mrt)
  • In de winterperiode betaalt de lesnemer alleen de gegeven les (hiermee zijn wij de enige in Zeeland met deze klantvriendelijke regeling).
  • Laagste lestarieven van Zeeland!
Binnenkort starten we met onze nieuwe reeks lessen. Als u in het voorjaar wilt trainen kunt u zich opgeven middels onderstaande link. Inschrijven kan tot 11 maart 2024 en de lessen starten  dinsdag 2 april 2024.
Voor informatie:

Michel Kokelaar: 06-14 40 89 98

E-mail: tennisschoolsmashit@gmail.com

Facebook