Zomer Challenge

Een lidmaatschap voor de maanden juli,
augustus en september bij LTC DE SCHELDE.

 

Voorwaarden Zomer Challenge 2024:

  1. De Zomer Challenge 2024 is een compact lidmaatschap en geldig in de maanden juli, augustus en september 2024.
  2. De Zomer Challenge 2024 kost 40,00 euro voor senioren (vanaf 18 jaar) en 27,50 euro voor junioren (tot en met 17 jaar).
  3. Het lidmaatschap omvat onbeperkt vrij spelen van 1 juli tot en met 30 september 2024, mogelijkheid tot deelname aan alle clubactiviteiten, KNLTB-toernooien en een eindclinic met het Zomer Challenge Eindtoernooi.
  4. De Zomer Challenge kan uitgebreid worden met een lidmaatschap in de maand juni 2024 voor 12,50 euro per persoon. Dit is de Zomer Challenge PLUS.
  5. De Zomer Challenge kan voor 18,00 euro uitgebreid worden met 3 tennislessen, zelf in te plannen in overleg met de trainers van Tennisschool Smash-it. (smash-it@ltcdeschelde.nl)
  6. Bij een Zomer Challenge of -PLUS lidmaatschap is geen inschrijfgeld verschuldigd.
  7. Inschrijven kan via het daarvoor bestemde inschrijfformulier op www.ltcdeschelde.nl.
  8. Indien ingeschreven wordt gedurende de maanden juni, juli, augustus of september, vindt geen restitutie of verrekening van de totale som plaats.
  9. Na afloop van de periode is de deelnemer vrij om het lidmaatschap te verlengen tegen een aantrekkelijk tarief. Tevens kan dan opnieuw worden ingeschreven voor tennislessen.
  10. Tijdens de lessen of activiteiten op het tennispark is LTC De Schelde gerechtigd foto’s en of video’s te maken, welke gebruikt kunnen worden voor publicitaire doeleinden op social media en/of de website. Hierbij zullen nooit zonder toestemming persoonlijke gegevens (naam etc.) vermeld worden. Indien u als deelnemer bezwaar maakt tegen het plaatsen van beeldmateriaal, gelieve dit schriftelijk kenbaar te maken via info@ltcdeschelde.nl.